keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Vielä ehtii päivittää tänä vuonna

Oijoi, blogiparka on jäänyt päivittämättä ja monet käsityöt kuvaamatta. Ihan kuin näin olisi käynyt aiemminkin... Josko uusi vuosi toisi taas uutta intoa päivittämiseen. Eikä mieskään enää hautoisi digijärkkäriä töissä kuukausikaupalla, niin tulisi helpommin kuvattua niitä käsitöitäkin, mur.Tällainen pöllömyssy lähti postin matkaan, toivottavasti ehtii perille vielä tänä vuonna ja ilahduttaa saajaansa. Facebook-haasteen myötä tämä lähtee maailmalle. Myssy on neulottu kaksinkertaisesta Novitan Floricasta nelosen puikoilla. Pöllökuvio on tuttu monesta ohjeesta, vaikkapa tästä Modan 3/2010 vauvan paidasta.


Muuten myssy ja ohje syntyi neuloessa. Neuloin ensin isälleni joululahjaksi pöllöjen koristaman pipon. Sitä neuloessani syntyi idea löysemmästä myssystä, joka tietysti hyppäsi puikoille heti isän pipon valmistuttua. Ravelrysta ainakin löytyy ohjeita vastaaviin, mutta kun ei ollut varastossa täsmälankaa, oli helpompaa säveltää neuloessa. Tiedättehän, mallitilkun neulominen, pingottaminen ja ohjeen uudelleen laskeminen ja muokkaaminen... Kyllä tästäkin myssyntapainen syntyi.


Jokaisella pöllöllä on yksilöllliset silmät, kiitos taas esikoisen askarteluhelmille. Nyt on puikoilla vastaavanlainen myssy itselleni.

9 kommenttia:

lealehmus kirjoitti...

Ehti perille tänään ja on ihana ihana ihana <3 !!

Hepsi kirjoitti...

Ihana myssy!
Ja juu, kerro vaan Pekalle, että just siihen eli autossa neulomiseen mie tuon otsalampun pyysin. =) Oon pyytänyt jo pitkään, mutta meilläkin mies ensin vaan nauroi eikä uskonut. =D

wiliske kirjoitti...

Kiva juttu, Lea! Ja Hepsi, niinpä, ei nuo miehet aina meinaa ymmärtää :D. Ihan selkeä tarvehan se on, pitkät pimeät syys- ja talvipäivät!

Veera kirjoitti...

Hieno pipo! :)

kikkas kirjoitti...

Ihana pipo!

Helinä kirjoitti...

Hieno se on kuin mikä. Hyvähän se vaan on ettei niit ohjeita tarvii. Sillai ne upeimmat yksilölliset neuleet just syntyy. Mä oon aina nii naimisissa noitten ohjeitten kanssa.

Bloginpäivitystahti on täälläkin aivan onneton. Ja sitten vielä laturikin hukkuu ja ja ja...

T.M.T. kirjoitti...

Oot muuten tosi kaunis noissa pipokuvissa!

T.M.T. kirjoitti...

Ja TMT on Toipen majapaikan emäntä :)

wiliske kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kehuista! T.M.T., kiitoksia kovasti. Ollaan muistaakseni joulukirkkoon lähdössä, mies nappasi kuvat nopsasti, kun muksut oli jo pakattu autoon :). Mullahan on kuvassa ihan huulipunaakin :D.