keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vihreä villatakkiSuloinen kummipoikamme viettää perjantaina ensimmäistä kertaa synttäreitään. Ikävä kyllä emme pääse juhlimaan paikan päälle. Onneksi posti kuljettaa paketit, ja skypellä saamme vilkutella ja höpötellä.

Lahjaksi neuloin villatakin viimeisistä jemmaamistani marttavärisistä 7 veljestä-langoista. Tykkään kovasti tuosta vihreästä yhdistettynä valkoiseen, tällä kertaa luonnonvalkoiseen. Ohjetta katsoin täältä, uusimmasta Petite Purls-numerosta. Muokkasin ohjetta hieman. Enemmänkin olisi voinut muokata, mutta se olisi vaatinut paljon purkamista, ja olisi tullut kiire ehtiä saada takki ajoissa valmiiksi. Olin kyllä kahden vaiheilla, ja pyysin kummipojasta mittoja ja mallailin oman kuopuksen päällä mittoihin verraten. Toivottavasti tätä nyt pystyy kuitenkin käyttämään. Ja jos ei pysty, niin pakettia tänne vaan, laitetaan uusiksi.
Minulla oli neuloessani mielessä tietyt puiset napit jemmastani, mutta valmiiseen takkiin ne näyttivätkin vain "ihan ok:lta". Niinpä sitten marssin lasten kanssa erään koulupäivän jälkeen ostamaan valkoisia nappeja.... mutta nämä napit valitsivat meidät, eikun miten se menikään.

Kummipoika sai pyynnöstämme paketin myös Lauran verstaalta. Paketin sisällöstä saa vinkkiä vaikkapa tästä postauksesta.

Paljon onnea murunen!Ei kommentteja: