maanantai 27. kesäkuuta 2011

Villaista varalle



Vaikka Suomen suvi onkin lyhyt ja vähäluminen, villikset neulottiin syksyä ja talvea ajatellen. Kuopus sai lahjakkaasti monet pitkäpunttiset villikset polvista puhki, joten näitä on hyvä tehdä jo kesähelteillä parit tulevaa syksyä varten odottamaan.

Nämä ovat tiukkaa mallia, lähinnä villaiset legginsit. Ajatuksena oli, että kävisivät mekkojen ja hameiden kanssa. Jännäsin neuloessa, tuleeko pienet pöksyt liian pitkillä lahkeilla, mutta oikein hyvät pöksyt tuli.







Alaviistosta otettu kuva venyttää lahkeita vielä entisestään. Minkäs teet, mies kuvaa miten kuvaa, minä en nyt kykene kiipeilemään parempien kuvien toivossa, vaan köpöttelen sähäkän sinisten sauvojen avulla minkä köpöttelen. Villisten lanka on Novitan Puroa, Metsä taisi olla tämän sävyn nimi. Puikkoina cloverin bambupyöröt, ja lahkeissa addin minipyöröt, molemmat kokoa 4. Aavistuksen tiukempaa jälkeä, josko se vähän hillitsisi nyppyyntymistä käytössä. Mitään ohjetta en seurannut, mutta lähimpänä olisi varmaankin Villapöpät, jos joku haluaa tehdä samankaltaisia pöksyjä.

Ei kommentteja: