sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Vaippajuttuja aina vaan


Ompelin pari pientä vaippaa. Seuraavaksi ommellaankin sitten varmaan jo isomman kokoisia vaippoja. Näihin vaippoihin otin mallia käytettyinä ostamistani tsi-vaipoista. Malli muistuttaa nepitystä myöten kovasti cuddlebunsia, pienemmässä koossa vain.Osassa ostamistani vaipoissa oli toteutettu kiva idea: vaipassa ei ole juuri tai ollenkaan kiinni ommeltua imua, joten se kuivuu nopsaan. Silti vaippaan ei ole ommeltu täyttöaukkoa, vaan lisäimut pysyvät paikoillaan nepeillä kiinnitettävän lisäimun alla. Eiväthän näin pienet vielä juuri liiku ja möngerrä, joten idea tuli testattua käytännössä toimivaksi.
Raitavaipan joustofrotee ja molempien vaippojen sisäpinnalla oleva bambujoustofrotee ovat Kotimäen puodista, Myllymuksujen oranssi velour on marinoitunut kaapissa muutaman vuoden takaisista vaippaompeluksista asti. Joustofroteevaippaan ompelin vaippaa napakoittamaan kiinteäksi imuksi yhden kerroksen Myllymuksujen bambufleecekankaasta, joka sekin löytyi kaapista jo vanhastaan.

Vaipan päälle puetaan tietysti villapöksyt. Nämä koon S/M villahousut syntyivät ihanasta Lucca-merinosta, joka on niin pehmoista että sillä tekee mieli silittää poskea. Lucca on tilattu Titityystä, jonka villapöksyohjetta mukaillen pöksyt syntyivät.

3 kommenttia:

Katsu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Katsu kirjoitti...

Voi vau mikä ihana väri villahousuissa!

Unikuu kirjoitti...

noi sisävaipat näyttää tiriksen ensivaipan kaavalla tehdyltä..