sunnuntai 16. toukokuuta 2010

huhuu

Pöllöjä on näkynyt blogistaniassa jo moneen otteeseen. Ohjeita on minullakin vuoroaan odottamassa sekä tallennettuna että printattuna. Uusimman Modan (3/2010) vauvaneuleen ohje oli sopiva toteutettavaksi akuuttiin neulomisvimmaan, kun vauvaa vielä odotettiin maailmaan. Kaapista löytyi suunnilleen ohjeen tiheyteen sopivaa lankaa vain helakan punaisena Novitan Tennesseenä, joten siitäpä sitten neulomaan. Puikkoina addin lyhyet bambupyöröt kokoa 3,5.


Modan kuvassa paita näytti lyhyeltä, joten lisäsin pituutta toivoen hieman pidempää käyttöikää. Lisäsin samalla helmaan alas hieman leveyttä, jonka kaventelin matkan varrella pois. Eipä tuota juuri huomaa, kun pöllöpalmikot vetävät neuletta kasaan, mutta josko tälläkin toimenpiteellä olisi neuleella enemmän käyttöikää. Pöllöjen silmät löytyivät tytön askarteluhelmilaatikosta. Ihan luvan kanssa :).


Pääntiellä tein taas omia ratkaisuja ja sovelsin ohjetta. Minun makuuni siinä oli liikaa erilaista neulepintaa palmikoineen, nurjineen ja joustinneuleineen. Jätin joustimen pois ja neuloin nurjaa. Katsotaan, miten tuo toimii. Suunnittelin neuloessani lisääväni tarpeen mukaan neppareita tai nauhoja pääntielle, mutta en laittanut niitä vielä.Niin ja syntyihän meidän vauvakin vihdoin viime torstaina,
ja tyttöhän sieltä tupsahti. 
Pääsevät pöllötkin sitten omaan käytöön, eivätkä lahjalaatikkoon.

3 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Paljon onnea koko perheelle!
Suloinen pöllöneule! =)

plapi kirjoitti...

Siis kääk! miten ihana! Onnea vauvelista!!

Helinä kirjoitti...

Tulipa siitä _ihana_.