sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Raitanuttu pienokaiselleTällainen puuvillainen raitanuttu valmistui odottamaan erään vauvan syntymää (älkää nyt säikähtäkö, ei meillä odoteta, vaan pikkuserkun perheessä :D). Inspiraatio Anu Harkin Puikoissa!-kirjasta. Koska lanka on ohjetta ohuempaa, sovellus on ihan omasta päästä. Kiinnitykseksi meinasin ommella ihan perinteisiä neppareita - kunhan löydän ne kohtalaisen hyvästä jemmastaan.

Lanka on nimeltään Schachenmayr nomotta Catania, tosin osa keristä taas on nimeltään Redheart Miami. Väri- ja eränumerot sekä alkuperämaa kuitenkin täsmäävät, ja samalta hyllyltä nuo langat on kerätty. Lanka oli riittoisaa. Yksi ruskea kerä (50 g) kului miltei kokonaan, oranssia ja keltaista jäi reilummin. Ruskeaa ja oranssia on vielä kokonaisetkin kerät jemmassa, näistä saa vielä jotain kivaa. Neuloin koon 3,5 bambuisilla addipyöröillä.

Tykkään tästä itse kovasti, te muut saatte rauhassa olla ihan mitä mieltä vaan. Kaveriksi meinasin neuloa vielä perinteisen siksak-myssyn. Kysymys kuuluu, neulotaanko myssy ruskealla, oranssilla vai keltaisella langalla? Virkataanko myssyn reunaan koristevärillä raita? Jos virkataan, niin millä värillä?

1 kommentti:

kikkas kirjoitti...

Oi, ihanuus! Mun mielipide;
ORANSSILLA. Siihen ruskea reunus. tai sitten oranssilla ja keltaisella ja ruskeaa raitaa/koristetta. tai... No ei vaan, en ala intoilemaan lisää. :) (voi kun en oo pikkuserkku... niin enlkä raskaanakaan...) ;) hih