sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kevät keikkuen tulevi


Meiltä suli lumi jo ajat sitten. Alkavalle viikolle on luvattu jo varsin keväisiä lämpötiloja. Vaikka ne eivät vielä tulisikaan jäädäkseen, aloitin varustautumisen kevätkeleihin neulomalla violettiin vivahtavan räyhäpinkin Blend Bamboo-lankakerän kuopukselle pipoksi. Se vain jotenkin kuului uuden kevättakin kaveriksi. Kuvasta ei näy, mutta pipo on takin vuorin ja vetoketjun värinen.

 


Pipon malli on syntynyt neuloessa. Loin muistaakseni 96 silmukkaa. Resori on n. 20 kerrosta 2 oikein takareunasta neulottuna eli kiertäen, 2 nurin. Sileän neuleen alkaessa lisäsin tasaisin välein 6 silmukkaa. Joka neljästoista kerros on neulottu nurin. Kuvassa näkyy "saumakohta", jossa kokeilin nurjan raidan tasaamista neulomalla kerroksen viimeisen ja ensimmäisen silmukan yhteen.





Kevättä odottavat myös vihainen ninjahamsteri, ja pöllö, jolle taidan kuitenkin vielä tehdä pinkit siivet. Hamsteri on tehty soveltaen samaa ohjetta, kuin edeltävänkin postauksen hamsteri. Pöllö on tuollainen pötkylä. Jotain täytyy käsien tehdä kielikurssilla...

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille blogiin kurkkaajille!

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Hei Wiliske! Minulla olisi sinulle asiaa blogisi osoitteeseen liittyen. Voisitko ottaa minuun yhteyttä? Sähköpostini on teija.a.mikkonen@gmail.com.